Over ons

VZW Stevoort&Jammeh-Kunda

VZW Stevoort&Jammeh-Kunda bestaat uit een aantal (kern)leden. Uiteraard kunnen we naast deze personen ook altijd rekenen op de steun van heel wat andere actieve personen.

Kernleden

Peter Liefsoens

“In 2010 voor het eerst in Jammeh-Kunda geweest , en mijn hart verloren aan deze mensen.

Veel dankbaarheid en het gevoel dat wij deze mensen echt kunnen helpen aan een betere toekomst, ben dan ook trots voorzitter te zijn van VZW Stevoort&Jammeh-Kunda, en de respons Hier in Belgie voor ons project in Gambia.”

Wim Ghysels

” Van bij het eerste bezoek, zijn Jammeh Kunda en zijn bewoners ‘onder mijn vel gekropen’. Het geeft voldoening, om samen met ons gedreven team, te kunnen bijdragen aan de educatie en de ontwikkeling van dit dorp.”

Vergaderteam

Ludo Vanlangenaeker

“Afrika was ons al bekend , maar met de challenger Antwerp-Banjul het dorpje Jammeh-Kunda leren kennen. Trots wat we daar al allemaal hebben kunnen bereiken op een kleine 10 jaar, wij zetten ons dan ook graag in voor het project. ”

Fien Liefsoens

“Een geweldig gevoel om met de bewoners van Jammeh-Kunda te kunnen leven en lief & leed te delen.Voor hun werken is geen taak maar een voorrecht!”

Stefan Hendrickx

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world” ~ Nelson Mandela

Mario Santermans

” Onze steun, in welke vorm ook, betekent ongelooflijk veel voor de mensen van Jammeh Kunda”

Ieder van hen heeft dan ook zijn eigen redenen om zich te blijven inzetten voor deze VZW.

Leden

Naast onze 3 kernleden bestaat VZW Stevoort&Jammeh-Kunda ook nog uit een aantal andere actieve leden. Ook op hen kunnen we altijd rekenen.

Schuiven naar boven